I Love Cheese

Schelpen met St Môret en Chorizo

Schelpen met St Môret en Chorizo

Schelpen met St Môret en Chorizo een aperitief Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Saint-Môret 150 g
  • Chorizo 20 sneetjes
  • Sint-jakobsvruchten 5 stuukjes
  • Granaatappel
  • Olijfolie
  • Zout
1. Droog de chorizo 4 tot 5 minuten in de oven op 180°.
2. Snij de sint-jakobsvruchten in de breedte doormidden en bak ze bruin op een zacht vuurtje in een pan met een scheutje olijfolie.
3. Dresseer het bord door een halve sint-jakobsvrucht op een eerste plakje chorizo te leggen.
4. Bedek dit met een koffielepel St Môret en granaatappelzaadjes. Leg er een tweede plakje chorizo op om de schelp te vormen.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Schelpen met St Môret en Chorizo

Voorbereiding

  1. Droog de chorizo 4 tot 5 minuten in de oven op 180°.
  2. Snij de sint-jakobsvruchten in de breedte doormidden en bak ze bruin op een zacht vuurtje in een pan met een scheutje olijfolie.
  3. Dresseer het bord door een halve sint-jakobsvrucht op een eerste plakje chorizo te leggen.
  4. Bedek dit met een koffielepel St Môret en granaatappelzaadjes. Leg er een tweede plakje chorizo op om de schelp te vormen.