I Love Cheese

Toastjes van gebakken pastinaak en Apérifrais Provençale

Toastjes van gebakken pastinaak en Apérifrais Provençale

Toastjes van gebakken pastinaak en Apérifrais Provençale een aperitief Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Apérifrais Provençale 1 vlootje
  • Pastinaak 1
  • Teentje knoflook 1
  • Honing 1 eetlepel
  • Olijfolie 1 straaltje
1. Schil de pastinaak en snij hem in plakjes van 3 mm dik. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
2. Besprenkel met een straaltje olijfolie en wrijf ze in met het in twee gesneden teentje knoflook.
3. Strijk wat honing op elk plakje.
4. Schuif voor 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C. De plakjes moeten goudkleurig zijn.
5. Laat afkoelen en leg er vlak voor het serveren een Apérifrais Provençale op.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Toastjes van gebakken pastinaak en Apérifrais Provençale


Zo eenvoudig en toch zo lekker … Dit recept combineert de verfrissende smaak van Apérifrais Provençale met de hartige smaak van winterse pastinaak!

Voorbereiding

  1. Schil de pastinaak en snij hem in plakjes van 3 mm dik. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
  2. Besprenkel met een straaltje olijfolie en wrijf ze in met het in twee gesneden teentje knoflook.
  3. Strijk wat honing op elk plakje.
  4. Schuif voor 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C. De plakjes moeten goudkleurig zijn.
  5. Laat afkoelen en leg er vlak voor het serveren een Apérifrais Provençale op.