Trio van smeerpasta met St Môret
Een gezond en snel gemaakt aperitiefhapje. Je gasten zullen smullen!
Voorbereiding
- Smeerpasta van wortel, komijn, citroen en St Môret 1. Schil de wortelen en snij ze in schijfjes. 2. Kook de wortelen 10 minuten in kokend water. 3. Giet af, laat afkoelen en prak met een vork. 4. Doe er de St Môret®, de komijn en het citroensap bij.
- Smeerpasta van broccoli, cashewnoten en St Môret 1. Kook de broccoli 5 minuten in kokend water. 2. Giet goed af en laat afkoelen. 3. Doe de broccoli, de cashewnoten en de St Môret® in een keukenrobot en mix.
- Smeerpasta van rode biet en St Môret 1. Pel de teentjes knoflook en verwijder de groene kiem. 2. Mix de rode biet met de St Môret® en de knoflook.