Twee hapjes met Chavroux
Schil de aardappelen en kook ze naargelang de grootte 18 tot 20 minuten in gezouten kokend water.
Snij intussen de Bûche Chavroux in 24 dunne schijfjes. Snij de tomaten in de breedte in 4 dikke plakken. Leg tussen twee tomatenplakjes telkens een schijfje Chavroux leg daar twee basilicumblaadjes op. Zet in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 210? (th. 7). Giet de aardappelen af en schil ze. Snij ze in de breedte in 4. Leg tussen twee aardappelschijfjes telkens een schijfje Chavroux en leg daar twee platte peterselieblaadjes op. Leg de aardappelen op een bakplaat bedekt met bakpapier en zet ze 5 minuten in de oven (de kaas moet net beginnen te smelten).
Meng de yoghurt, het citroensap en een snuifje peper in een kom. Was en droog de veldsla.
Leg op elk bord 1 koud hapje met tomaat (het voorgerecht) en 1 hapje met aardappel dat net uit de oven komt (het hoofdgerecht). Werk rondom af met veldsla. Besprenkel de tomaat met yoghurtsaus en overgiet de veldsla met een scheutje balsamicoazijn.