Vispastei met verse kaas
Deze pasteitjes van kabeljauw met St Môret en paprika zijn snel klaar. Het zijn gedroomde partners voor een geslaagd aperitief!
Voorbereiding
- Breng de melk met daarin de knoflook, de tijm en de laurier aan de kook. Voeg wat zout toe. Pocheer daarin de kabeljauw gedurende 10 minuten. Giet de vis af en laat afkoelen.
- Snij de paprika's in heel kleine blokjes. Stoof elke kleur paprika afzonderlijk in een beetje olijfolie en een straaltje water. Breng op smaak met zout en espelettepeper. Laat afkoelen.
- Verdeel de kabeljauw over drie kommetjes of bokaaltjes. Vul elk potje met 1/3 van het vlootje verse kaas, een straaltje limoensap en één kleur paprika. Vermeng, proef en kruid waar nodig bij.
- Snij sneetjes stokbrood af en bak die goudbruin in een pan met een straaltje olijfolie.
- Voeg de fijngehakte kruiden en ui toe aan de pastei. Rasp vlak voor het serveren wat limoenschil over de vispastei