I Love Cheese

Groentewraps met verse kaas knoflook en fijne kruiden

Groentewraps met verse kaas knoflook en fijne kruiden

Groentewraps met verse kaas knoflook en fijne kruiden een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Tartare verse kaas knoflook & fijne kruiden 160 g
  • Aubergines 2 (450g)
  • Tomaten 2 (260g)
  • Volkoren tarwetortilla’s 4 (160g)
  • Eieren 2 (100g)
  • Rode ui 1/2 (50g)
  • Mesclun 50 g
  • Citroensap 30 g
  • Olijfolie 3 g
1. Snijd de aubergines in niet te dikke plakken en gril ze aan beide kanten met een scheutje olijfolie.
2. Kook de eieren 10 minuten in kokend water, pel ze en snijd ze in plakjes
3. Pel en snipper de ui.
4. Snijd de tomaten in partjes.
5. Meng de knoflook- en kruidenkaas met het citroensap.
6. Bestrijk de tortilla’s met de kaas-citroensaus.
7. Verdeel de sla, aubergineplakken, eieren, tomaten en ui erover.
8. Rol op en serveer
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Groentewraps met verse kaas knoflook en fijne kruiden

Voorbereiding

  1. Snijd de aubergines in niet te dikke plakken en gril ze aan beide kanten met een scheutje olijfolie.
  2. Kook de eieren 10 minuten in kokend water, pel ze en snijd ze in plakjes
  3. Pel en snipper de ui.
  4. Snijd de tomaten in partjes.
  5. Meng de knoflook- en kruidenkaas met het citroensap.
  6. Bestrijk de tortilla’s met de kaas-citroensaus.
  7. Verdeel de sla, aubergineplakken, eieren, tomaten en ui erover.
  8. Rol op en serveer

Wraps aux légumes et au fromage frais ail et fines herbes | I Love Cheese

Het water loopt je in de mond bij dit heerlijke recept met aubergine, tomaat en Tartare verse kaas knoflook & fijne kruiden…
Je kunt ervan genieten als snelle snack of als voorgerecht, helemaal zoals jij het wilt!