I Love Cheese

Chavroux

Chavroux Piramide Bieslook 150g

: Zie de recepten
Chavroux Piramide Bieslook 150g Geitenkaas Uit de unieke vakkennis van Chavroux werd Piramide Bieslook geboren, een zacht kaasje van 100% geitenmelk, met een pure, verfrissende smaak. De piramide glijdt vlotjes uit haar vorm om je kaasschotels te sieren. En bij het aperitief ontpopt ze zich tot de meest creatieve dip. Ze laat zich makkelijk uitsmeren en is ook graag gezien Met lactose
Vegetarisch : nee
Glutenvrij
Gepasteuriseerde melk
Energie (kJ) 658 kj Energie (kcal) 159 Vetten (g) 12,5 Verzadigde vetzuren (g) 9 Koolhydraten (g) 3 Suikers (g) 2,5 Eiwitten (g) 8,5 Zout (g) 1,03

Chavroux Piramide Bieslook 150g

Uit de unieke vakkennis van Chavroux werd Piramide Bieslook geboren, een zacht kaasje van 100% geitenmelk, met een pure, verfrissende smaak.

De piramide glijdt vlotjes uit haar vorm om je kaasschotels te sieren. En bij het aperitief ontpopt ze zich tot de meest creatieve dip. Ze laat zich makkelijk uitsmeren en is ook graag gezien bij het aperitief. Laat je culinaire creativiteit met Chavroux de vrije loop en maak eenvoudige en onweerstaanbare lekkernijen.

Piramide past zich aan alle liefhebbers van geitenkaas aan. Zijn textuur is perfect voor een gebruik in de keuken. De zachte smaak belooft gezellige, overheerlijke momenten samen, in alle eenvoud.
De extra verfrissende Piramide Chavroux Bieslook maakt ongelooflijk veel culinaire variaties mogelijk!

Ontdek ook Chavroux Piramide Natuur en Vijgen.

Ingrediënten

  • Gepasteuriseerde geitenmelk en -room
  • Zout
  • bieslook (0,4%).
  • Geproduceerd in een omgeving waar koemelk werdt verwerkt.

Apports nutritionnels

Valeurs nutritionnelles Pour 100 g
Energie 658 kj
Energie 159 kcal
Vetten 12,5 g
Verzadigde vetzuren 9 g
Koolhydraten 3 g
Suikers 2,5 g
Eiwitten 8,5 g
Zout 1,03 g