La Meule de Fol Epi
Fol Epi wordt vervaardigd in Mayenne volgens een origineel recept, gebaseerd op de vakkennis van onze kaasmeesters. Zijn typische fruitige en lichte smaak ontstaat na een lang rijpingsproces in kleine wielen. Zijn geribbelde vorm versierd met korenaren is even opvallend als zijn karakter. Dit is een kaas boordevol smaak, ideaal in tal van lekkere receptideetjes, bijvoorbeeld in blokjes in een salade met gedroogd of vers fruit en in lekkere aperitiefhapjes… In de verse kaasafdeling.
Ingrediënten
- Gepasteuriseerde koemelk
- zout
- fermenten
- bewaarmidden (in de korst): natamycine. Niet eetbare korst
- bevat gegrild rijstmeel.
Apports nutritionnels
Valeurs nutritionnelles | Pour 100 g |
---|---|
Energie | 1498 kj |
Energie | 361 kcal |
Vetten | 29 g |
Verzadigde vetzuren | 20 g |
Koolhydraten | <0,5 g |
Suikers | <0,5 g |
Eiwitten | 25 g |
Zout | 1,6 g |