I Love Cheese

Le Rustique

Le Grand Rustique 1 kg

Zie andere kazen
Le Grand Rustique 1 kg Zachte kaas “Weetjes“ De Grand Rustique wordt gemaakt van melk die uitsluitend afkomstig is van boerderijen in de buurt van de kaasmakerij van Pacé (Normandië). Al onze melkleveranciers verbinden er zich toe hun koeien een gezonde en evenwichtige voeding te geven en goed zorg te dragen voor hun welzijn. Omdat onze leveranciers deze goede praktijken* nauwgezet opvolgen, Lactosevrij
Vegetarisch : nee
Glutenvrij
Gepasteuriseerde melk
Energie (kJ) 1114 kj Energie (kcal) 268 Vetten (g) 20 Verzadigde vetzuren (g) 14 Koolhydraten (g) 1 Suikers (g) <0,5 Eiwitten (g) 21 Zout (g) 1,5

Le Grand Rustique 1 kg

“Weetjes“

De Grand Rustique wordt gemaakt van melk die uitsluitend afkomstig is van boerderijen in de buurt van de kaasmakerij van Pacé (Normandië).

Al onze melkleveranciers verbinden er zich toe hun koeien een gezonde en evenwichtige voeding te geven en goed zorg te dragen voor hun welzijn. Omdat onze leveranciers deze goede praktijken* nauwgezet opvolgen, kunnen wij zeker zijn van melk van de hoogste kwaliteit.

De Grand Rustique is het resultaat van het vakmanschap van onze kaasmakers en heeft een rijke smaak, een uniek karakter en een smeuïge textuur.

*Charter van goede praktijken in de melkveehouderij.

Ingrediënten

  • Gepasteuriseerde koemelk
  • zout
  • stremsel
  • fermenten

Apports nutritionnels

Valeurs nutritionnelles Pour 100 g
Energie 1114 kj
Energie 268 kcal
Vetten 20 g
Verzadigde vetzuren 14 g
Koolhydraten 1 g
Suikers <0,5 g
Eiwitten 21 g
Zout 1,5 g