Passendale Classic Bol
In 1978 ontwikkelden de meester-kaasmakers van Passendale dankzij hun unieke kennis en ervaring een totaal nieuwe kaas in de vorm van een traditioneel boerenbrood.
Passendale wordt nog steeds traditioneel bereid volgens origineel recept.
De Passendale bol wordt handmatig en natuurlijk vervaardigd in linnen doeken onder het wakend oog van onze kaasmeesters.
Hieraan dankt Passendale haar unieke ronde vorm.
Zijn mooie witte korst, en smeuïge textuur zijn het resultaat van een natuurlijke en trage rijping in de rijpingskelder.
Passendale is een 100% natuurlijke kaas zonder bewaarmiddelen die bereid wordt met lokale melk en… veel liefde en geduld. Zijn erg milde en zachte smaak wordt door jong en oud gewaardeerd.
Ingrediënten
- Gepasteuriseerde koemelk
- zout
- melkzuurfermenten
- stremsel
- natuurlijke kleurstof: annatto. Eetbare korst. Geproduceerd in een bedrijf waar koe-en geitenmelk verwerkt worden.
Apports nutritionnels
Valeurs nutritionnelles | Pour 100 g |
---|---|
Energie | 1447 Kj |
Energie | 349 Kcal |
Vetten | 29 g |
Verzadigde vetzuren | 20 g |
Eiwitten | 22 g |
Zout | 1,5 g |