Père Joseph Original Bol
Deze Belgische abdijkaas is te herkennen aan zijn zwarte korst en wordt bereid volgens een traditioneel recept. De natuurlijke rijping zorgt voor een uitgesproken smaak en een fris aroma. Heerlijk met een sneetje brood, als aperitief of op een kaasschotel.
Ingrediënten
- Gepasteuriseerde koemelk
- zout
- melkzuurfermenten
- stremsel
- conserveermiddel: natamycine in de korst
- natuurlijke kleurstof: annatto. Nieteetbarekorst. Geproduceerd in een bedrijf waar zowel geiten als koemelk wordtverwerkt.
Apports nutritionnels
Valeurs nutritionnelles | Pour 100 g |
---|---|
Energie | 1373 kj |
Energie | 331 kcal |
Vetten | 27 g |
Verzadigde vetzuren | 19 g |
Koolhydraten | 0 g |
Suikers | 0 g |
Eiwitten | 22 g |
Zout | 2 g |