Le Coeur de Lion
De kracht van een leeuw, de zachtheid van een gul hart. Coeur de Lion dankt zijn naam aan het wapenschild van Normandië (twee leeuwen op een rood veld), maar is ook een uniek kaasrecept met een perfect evenwicht tussen een volle smaak en een zachte textuur.
De koning onder de kazen
De camembert is een symbool van de Franse gastronomie. De kaas wordt gemaakt in het hartje van Normandië, de streek die bekend is omwille van de kwaliteit en de smaak van haar melk.
Het unieke recept staat borg voor een romige camembert met een uitgesproken karakter, zonder overdaad en met een perfecte rijping. Een genot voor iedereen!
Plus que du Coulommiers
Dankzij zijn volle smaak, romige textuur en groot formaat is de Coulommiers Cœur de Lion de ideale kaas voor het hele gezin. Een product uit Normandië dat bij iedereen – groot en klein – in de smaak valt.
Een stukje kaas?
De onweerstaanbare Bon Brie Cœur de Lion heeft een delicate witte korst en is een smeuïge kaas met een subtiele en zachte smaak. Zijn typisch fruitige aroma bevat toetsen van boter en geroosterde hazelnoten.
Hoe rijper de kaas, hoe sterker de smaak.
De Bon Brie Cœur de Lion is ideaal als tussendoortje, maar past ook perfect op een kaasschotel.
Ontdek het hele gamma!
Cœur de Lion is een volledig gamma kazen met een brede waaier aan smaken.
De camembert bestaat ook in een versie met “8 porties” en “8 porties light“ van 250 g.
De Bon Brie is beschikbaar in punten van 125 of 200 g en ook als wiel van 3,2 kg in de snijafdeling.
Ontdek ook de St-Aubin en de Cœur de Lion Tranches Crèmeuses.