Le Rustique Kaasfondue Savoyarde, een mix van 3 kazen voor winters smulplezier
Kaasfondue Savoyarde, het fonduerecept van Le Rustique, met 3 kazen voor kleine wintergelukjes. Klaar? Smelten maar! Le Rustique Kaasfondue Savoyarde bevat Comté, Emmentaler en Tomme de Bresse, perfect op smaak gebracht met een vleugje kirsch en witte wijn* * Te veel alcohol is schadelijk voor de gezondheid. Drink het met mate. Le Rustique biedt twee
Raclette Le Rustique: voor een gezellige, warme winteravond
Le Rustique: raclettekaas 100% bergmelk Weet jij eigenlijk waar raclette vandaan komt? Raclette spruit voort uit een Zwitserse traditie die meer dan 400 jaar oud is! Voor de herders van de alpenweide naar beneden kwamen, sneden ze een wiel kaas in twee en legden ze de stukken voor het vuur. Zodra de kaas begon te
Postel, een unieke abdijkaas met een rijke geschiedenis
Wist je dat? Tijdens de World Cheese Awards 2022 won de Postel Abdijkaas BELEGEN een “Super Gold” medaille en de Postel Abdijkaas JONG een “silver” medaille. Postel abdijkaas is een unieke kaas Postel abdijkaas is een unieke kaas, die zowel een intense als fruitige smaak heeft, met een stevige maar smeltende textuur en enkele rijpingskristallen. Deze
Kaas van de maand : Rubens
Rubens RUBENS De naam zelf is een eerbetoon aan de meester van de Vlaamse barokschilderkunst. Deze grote kunstenaar was een levensgenieter die evenveel hield van vrouwen met volle rondingen als van lekkere gerechten.En als het over een volle en lekkere smaak gaat, dan is dat wel het geval bij deze kaas! Een zachte en smeuïge
Kaas van de maand : Coeur de Lion
Le Coeur de Lion De kracht van een leeuw, de zachtheid van een gul hart. Coeur de Lion dankt zijn naam aan het wapenschild van Normandië (twee leeuwen op een rood veld), maar is ook een uniek kaasrecept met een perfect evenwicht tussen een volle smaak en een zachte textuur. De koning onder de kazen
Kaas van de maand : Passendale Lightesse
Passendale Lightesse Een stukje van Lombardije op uw tafel! Heerlijk licht genieten Een goudgele, smeuige kaas met kleine, onregelmatige gaatjes, een intense en licht fruitige smaak en net zo veel karakter als subtiliteit… Geen twijfel mogelijk: dit is een Passendale ! Maar wat is er nu zo anders dat deze kaas ‘Lightesse’ wordt genoemd? Heel
Kaas van de maand : Pié d’Angloys
Le Pié d’Angloys Laat je verrassen door Le Pié d’Angloys, het zachte roomkaasje dat zelfs de grootste fijnproevers weet te verleiden! Een karaktervolle roomkaas Le Pié d’Angloys is een zachte kaas vol karakter met gewassen korst, afkomstig uit de Loirestreek. Een volmaakt evenwicht Onder de dunne, oranjegele korst van Le Pié d’Angloys gaan een verrassende
Kaas van de maand : St Agur
Saint Agur: sterk en zacht tegelijk Saint Agur is een blauwe kaas die een typerende smaak combineert met een zeer zachte textuur. Puur genieten! Een blauwe kaas voor elk moment Saint Agur zag in 1988 het levenslicht in de Velay (Auvergne). Met zijn unieke karakter is dit de schimmelkaas bij uitstek voor liefhebbers van kaas
Kaas van de maand : Brebiou
De Brebiou De Brebiou, is een heerlijke schapenkaas die geproduceerd wordt in de kaasmakerij van Jurançon, een stadje in de Pyrénées Atlantiques… Uniek van smaak en textuur De streek is bekend om zijn specifieke weilanden en grondsoort, alsook zijn unieke en sterke herderstraditie. De melk van schapen die in deze vruchtbare natuur opgroeien, geeft aan
Kaas van de maand : le Vieux Pané
Le Vieux Pané Als je houdt van zachte kaas met flink wat pit en een verfijnde smaak, dan wordt Le Vieux Pané zonder enige twijfel een heerlijke ontdekking. Traditioneel, authentiek en streekeigen Sinds 1928. De meester-kaasmakers van kaasmakerij Perreault (Mayenne) zetten de aloude tradities voort die Le Vieux Pané zijn authentieke karakter geven: elke kaas