I Love Cheese

Aperitiefmuffins met St Môret Bio

Aperitiefmuffins met St Môret Bio

Aperitiefmuffins met St Môret Bio een aperitief Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Vlootje St Môret 1
  • Eieren 6
  • Eetlepel gehakte rozemarijn 0.5
  • Knolselder 120 g
  • Peper en zout
  • Sneetjes gerookt spek 3
  • Klontje boter 1
  • Eetlepels walnoot 2
1. Verwarm de oven op 180 graden
2. Schil de knolselder. Snijd de knolselder in plakjes en daarna in fijne blokjes.
3. Snijd het gerookte spek in fijne blokjes en hak de walnoten.
4. Smelt een klont boter in een kleine pan. Bak het spek samen met de knolselder. Kruid met peper en een klein snufje zout. Voeg de rozemarijn toe en laat op het gemak bakken tot wanneer de knolselder gaar is. Voeg de St Môret Bio toe en laat die nog even meegaren.
5. Kluts de eieren in een grote kom. Voeg het knolseldermengsel toe samen met de walnoten.
6. Giet de vulling in de kleine vormpjes en plaats ongeveer een 15 minuten in de oven."
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Aperitiefmuffins met St Môret Bio


Deze muffins met gerookt spek, knolselderij en walnoten zullen de show stelen tijdens etentjes! Dit eenvoudige en lekkere muffinrecept komt van The Messy Chef (themessychef.be).

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven op 180 graden
  2. Schil de knolselder. Snijd de knolselder in plakjes en daarna in fijne blokjes.
  3. Snijd het gerookte spek in fijne blokjes en hak de walnoten.
  4. Smelt een klont boter in een kleine pan. Bak het spek samen met de knolselder. Kruid met peper en een klein snufje zout. Voeg de rozemarijn toe en laat op het gemak bakken tot wanneer de knolselder gaar is. Voeg de St Môret Bio toe en laat die nog even meegaren.
  5. Kluts de eieren in een grote kom. Voeg het knolseldermengsel toe samen met de walnoten.
  6. Giet de vulling in de kleine vormpjes en plaats ongeveer een 15 minuten in de oven."