Bagel met avocado, kip en Chavroux
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C (stand 6).
- Giet de olijfolie in een braadpan en bak de kipfilets in 10 minuten goudbruin. Breng ze op smaak met zout en peper en snijd ze fijn.
- Schil de avocado en snijd hem in reepjes. Was de komkommer en snijd er met een dunschiller linten van.
- Pel de ui en snipper hem fijn. Was de radijsjes en snijd ze in dunne plakjes.
- Rooster de pijnboompitten droog in een pan met antiaanbaklaag.
- Snijd de bagels doormidden en warm ze 5 minuten op in de oven.
- Besmeer de bagelbodem royaal met de verse geitenkaas. Leg de kipreepjes, avocado, komkommer, radijs en ui erop. Bestrooi met pijnboompitten en gehakte bieslook. Kruid naar smaak.
- Doe de kaasbagel dicht en eet hem meteen op.
- Suggestie: besmeer ook de bovenkant van de bagel met de verse geitenkaas.