I Love Cheese

Chavroux

Chavroux Piramide Natuur 150g

: Zie de recepten
Chavroux Piramide Natuur 150g Geitenkaas Uit de unieke vakkennis van Chavroux werd Piramide geboren, een zacht kaasje van 100% geitenmelk, met een pure, verfrissende smaak. De piramide glijdt vlotjes uit haar vorm om je kaasschotels te sieren. En bij het aperitief ontpopt ze zich tot de meest creatieve dip. Romig in de soep, goudbruin op een gratin, verrassend in een Met lactose
Vegetarisch : nee
Glutenvrij
Gepasteuriseerde melk
Energie (kJ) 673 kj Energie (kcal) 162 Vetten (g) 13 Verzadigde vetzuren (g) 9 Koolhydraten (g) 2,6 Suikers (g) 2,6 Eiwitten (g) 8,7 Zout (g) 1

Chavroux Piramide Natuur 150g

Uit de unieke vakkennis van Chavroux werd Piramide geboren, een zacht kaasje van 100% geitenmelk, met een pure, verfrissende smaak.

De piramide glijdt vlotjes uit haar vorm om je kaasschotels te sieren. En bij het aperitief ontpopt ze zich tot de meest creatieve dip. Romig in de soep, goudbruin op een gratin, verrassend in een dessert … De makkelijk smeerbare kaas brengt ook je gerechten op smaak. Laat je culinaire creativiteit met Chavroux de vrije loop en maak eenvoudige en onweerstaanbare lekkernijen.

Met zijn drie formaten – klassiek in 150 g, porties van 6 x 20 g en een family pack van 225 g – is er een Piramide voor elke liefhebber van geitenkaas. Zijn textuur is perfect voor een gebruik in de keuken. De zachte smaak belooft gezellige, overheerlijke momenten samen, in alle eenvoud.

Ontdek ook Chavroux Piramide Bieslook en Vijgen.

Ingrediënten

  • Gepasteuriseerde geitenMELK en -ROOM
  • zout
  • natuurlijk geitenaroma. Geproduceerd in een omgeving waar koemelk wardt verwerkt.

Apports nutritionnels

Valeurs nutritionnelles Pour 100 g
Energie 673 kj
Energie 162 kcal
Vetten 13 g
Verzadigde vetzuren 9 g
Koolhydraten 2,6 g
Suikers 2,6 g
Eiwitten 8,7 g
Zout 1 g