Bladerdeeghapjes met raclettekaas Le Rustique en champignons
1) Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en neem er de ovenplaat uit.
2) Snij de champignons in schijfjes en bak ze op vrij hoog vuur in een
braadpan met de olie en het citroensap tot ze al hun vocht hebben vrijgegeven.
3) Ontrol het bladerdeeg, verwijder het bakpapier van de verpakking niet en snij het deeg, zoals een taart, in 6 stukken. Leg een sneetje Grisonvlees in het midden van elke driehoek. Bedek met een in twee gesneden lapje Le Rustique-kaas (leg de 2 stukken er in kruisvorm op).
Leg een hoopje champignons in het midden.
4) Neem de drie punten van elke driehoek vast en draai ze om de hapjes te sluiten. Leg de hapjes met het bakpapier op de ovenplaat en smeer ze in met het losgeklopte ei. Prik wat rozemarijn in elk hapje en laat bruinbakken in de oven gedurende 15 min.