Bruschetta’s van Caprice des Anges met gegrilde paprika’s
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 180? (th. 6). Wikkel elke paprika in aluminiumfolie, leg ze op een bakplaat en zet ze 25 minuten in de oven. Haal de paprika's uit de oven en doe ze in een "diepvrieszak". Laat ze 15 minuten afkoelen.
- Haal de paprika's uit het plastic zakje en dan uit de aluminiumfolie. Ontvel ze, verwijder de steel, de pitjes en het kookvocht. Snij het vruchtvlees van elke paprika in reepjes.
- Leg de sneetjes boerenbrood op een bakplaat bekleed met bakpapier en zet ze ongeveer 4 minuten onder de ovengrill: ze moeten goed geroosterd zijn, maar mogen niet bruin worden (je kunt ook een broodrooster gebruiken). Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen.
- Pel de knoflookteentjes en wrijf er het geroosterd brood mee in. Besprenkel ze met een scheutje olijfolie en bestrijk ze met Caprice des Anges. Leg er de reepjes rode en gele paprika op, kruid met een draai van de pepermolen en leg 2 of 3 takjes bieslook op elke bruschetta. Serveer meteen.