Cake van Brebiou en hazelnoten
1) Verwarm de oven voor op 160°C.
2) Snijd de Brebiou in kleine stukjes en bestrooi die met wat bloem.
3) Meng de hazelnootpoeder, het zakje bakpoeder, de rest van de bloem en de eieren.
4) Breng naar wens op smaak.
5) Voeg de olie en de melk toe.
6) Doe er de stukjes Brebiou en de hele hazelnoten bij.
7) Giet alles in een cakevorm met bakpapier.
8) Bak gedurende 50 minuten in de oven op 160°C. Lauwwarm opdienen
Kaas gebruikt
Lijst met ingrediënten
4 pers
- Voorbereiding : 30min
- Cuisson : 60min
- Kaasmoment : een snack
- Kosten : Budgetvriendelijk
-
- Brebiou 250 g
- Bloem 150 gr
- hazelnootpoeder 50 gr
- bakpoeder 1 zakje
- eieren 4
- olijfolie 10 cl
- melk 10 cl
- hele hazelnoten 50 gr
- peper en zout