Camembert Coeur de Lion uit de oven, met look en ciderazijn, lekkere brochettes
Verwarm de oven voor op 180? (th. 6). Snij met een mes een cirkel van ongeveer 3 cm diameter uit de bovenste korst van de kaas. Hol dit uit met een lepeltje. Vul de holte met de ciderazijn en het geplette knoflookteentje en zet de korstcirkel er terug op. Zet 20 minuten in de oven op een bakplaat.
Was de groene appelen, snij ze in kwartjes en verwijder het klokhuis. Leg de kwartjes aan de kant.
Haal het kaasdoosje voorzichtig uit de oven, meng de kaas met een lepeltje zodat de azijn goed verdeeld is, hak een appelkwartje fijn en leg dit op de kaas.
Om de brochettes te maken, steek je afwisselend de resterende in blokjes gesneden appelkwartjes en de fijngehakte champignons op houten prikkers. Leg de brochettes op de borden en dien de warme camembert in zijn doos onmiddellijk op.