I Love Cheese

Bordje Caprice des Dieux en salade

Bordje Caprice des Dieux en salade

Bordje Caprice des Dieux en salade  <BR> <BR> een aperitief Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Caprice des Dieux 200g 1
  • Veldsla (of gemengde salade) 200g
  • Kleine witte uien 100g
  • Pakje gewone crackers of andere crackers of brood naar smaak 1
  • Blikje gekonfijte paprika 1
  • Zout en peper naar smaak
1. Snij de Caprice des Dieux diagonaal in het midden door, zodat je de twee stukken zo kan schikken dat ze een hart vormen (zoals in de video).
2. Was de veldsla en leg deze op het bord rond het Caprice des Dieux hart.
3. Voeg stukjes gekonfijte paprika, dunne plakjes ui en enkele kerstomaatjes toe aan de veldsla.
4. Kruid met zout en peper. Smakelijk!
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Bordje Caprice des Dieux en salade

Voorbereiding

  1. Snij de Caprice des Dieux diagonaal in het midden door, zodat je de twee stukken zo kan schikken dat ze een hart vormen (zoals in de video).
  2. Was de veldsla en leg deze op het bord rond het Caprice des Dieux hart.
  3. Voeg stukjes gekonfijte paprika, dunne plakjes ui en enkele kerstomaatjes toe aan de veldsla.
  4. Kruid met zout en peper. Smakelijk!