Conchiglioni gevuld met Chavroux, zwarte olijven en gedroogde tomaten
Doe vrienden of familie (of jezelf) een pleziertje met deze heerlijke, heel gemakkelijk te maken conchiglioni. En ze zijn nog mooi om naar te kijken ook! De verfrissende smaak van de Chavroux Piramide is in combinatie met olijven en gedroogde tomaten altijd een succes!
Voorbereiding
- Snij de olijven en gedroogde tomaten in kleine stukjes en doe ze elk apart in een kommetje.
- Snij de Piramide in twee en vermeng elke helft met de ingrediënten in de kommetjes.
- Kook de deegwaren in water. Giet ze af en spoel ze onder koud water.
- Vul de helft van de deegwaren met de ene bereiding en de andere helft met de andere bereiding.
- Leg ze op een bord en bestrooi met Provençaalse kruiden. Eet smakelijk!
Apports nutritionnels
Valeurs nutritionnelles | Pour 100 g | Par portion de 261 g |
---|---|---|
Energie | 162,4 | 423,7 |
Energie | 678,7 | 1771,1 |
Vetten | 6,3 | 16,4 |
Verzadigde vetzuren | 2,0 | 5,1 |
Koolhydraten | 19,6 | 51,1 |
Suikers | 3,9 | 10,2 |
Voedingsvezels | 3,0 | 7,9 |
Eiwitten | 5,9 | 15,4 |
Zout | 0,3 | 0,9 |