Courgettegratin met verse kaas knoflook- & fijne kruiden
Voorbereiding
- Was de courgettes zonder ze te schillen en verwijder de uiteinden. Snijd ze in plakjes en bak ze 10 minuten op middelhoog vuur in een sauteerpan met 2 eetlepels olijfolie. Roer regelmatig om.
- Pel en snipper de ui. Fruit deze in een klein pannetje met de rest van de olijfolie, 5 minuten op laag vuur. Doe de Tartare in een klein pannetje, voeg de melk toe en verwarm op laag vuur, regelmatig roeren.
- Verwarm de oven voor op 210 °C. Verdeel de courgette- en aardappelschijfjes over 6 individuele ovenschaaltjes, afgewisseld met ui en geriste tijm. Giet het Tartare-mengsel erover en zet ongeveer 8 minuten in de oven: het gaat erom de Tartare licht te gratineren.
- Serveer direct uit de oven, als bijgerecht bij wit vlees.

Heerlijk romig, Tartare® verse kaas is een geweldig ingrediënt voor onweerstaanbare groentegratins die perfect gratineren.