En Cas de Caprice 4 sneetjes (60g) van 1 En Cas de Caprice
Chioggiabiet 1 (300g)
Wortel 1 (125g)
Lompviseieren 80 g
Basilicum 4 blaadjes (4g)
Citroensap 1/2 (20g)
Peper 1 snuifje (3g)
1. Snijd 4 sneetjes van de En Cas de Caprice volgens de aangegeven breedte op de verpakking van de kaas.
2. Meng voorzichtig 2 eetlepels lompviseieren met het sap van een halve citroen. Breng op smaak met peper en zet apart.
3. Schil de rauwe bieten en de wortel en snijd ze in dunne reepjes.
4. Schik 3 sneetjes chioggiabiet en 3 sneetjes wortel op elk sneetje En Cas de Caprice.
5. Leg een basilicumblaadje op de reepjes en vervolgens het equivalent van ½ theelepel van het mensel van de lompviseieren en het citroensap in het basilicumblaadje. Serveer.
Voorbereidingstijd :
Totale tijd :
Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Hapjes van Lompviseieren, knapperige groenten en En Cas de Caprice
Voorbereiding
Snijd 4 sneetjes van de En Cas de Caprice volgens de aangegeven breedte op de verpakking van de kaas.
Meng voorzichtig 2 eetlepels lompviseieren met het sap van een halve citroen. Breng op smaak met peper en zet apart.
Schil de rauwe bieten en de wortel en snijd ze in dunne reepjes.
Schik 3 sneetjes chioggiabiet en 3 sneetjes wortel op elk sneetje En Cas de Caprice.
Leg een basilicumblaadje op de reepjes en vervolgens het equivalent van ½ theelepel van het mensel van de lompviseieren en het citroensap in het basilicumblaadje. Serveer.