I Love Cheese

Hapjes van Lompviseieren, knapperige groenten en En Cas de Caprice

Hapjes van Lompviseieren, knapperige groenten en En Cas de Caprice

Hapjes van Lompviseieren, knapperige groenten en En Cas de Caprice een aperitief Gemiddeld budget Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 4 sneetjes (60g) van 1 En Cas de Caprice
  • Chioggiabiet 1 (300g)
  • Wortel 1 (125g)
  • Lompviseieren 80 g
  • Basilicum 4 blaadjes (4g)
  • Citroensap 1/2 (20g)
  • Peper 1 snuifje (3g)
1. Snijd 4 sneetjes van de En Cas de Caprice volgens de aangegeven breedte op de verpakking van de kaas.
2. Meng voorzichtig 2 eetlepels lompviseieren met het sap van een halve citroen. Breng op smaak met peper en zet apart.
3. Schil de rauwe bieten en de wortel en snijd ze in dunne reepjes.
4. Schik 3 sneetjes chioggiabiet en 3 sneetjes wortel op elk sneetje En Cas de Caprice.
5. Leg een basilicumblaadje op de reepjes en vervolgens het equivalent van ½ theelepel van het mensel van de lompviseieren en het citroensap in het basilicumblaadje. Serveer.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Energie (kcal) 81,4 Energie (kJ) 340,4 Vetten (g) 4,2 Verzadigde vetzuren (g) 2,4 Koolhydraten (g) 6,5 Suikers (g) 4,5 Eiwitten (g) 4,1 Voedingsvezels (g) 2,1 Zout (g) 0,9

Hapjes van Lompviseieren, knapperige groenten en En Cas de Caprice

Voorbereiding

  1. Snijd 4 sneetjes van de En Cas de Caprice volgens de aangegeven breedte op de verpakking van de kaas.
  2. Meng voorzichtig 2 eetlepels lompviseieren met het sap van een halve citroen. Breng op smaak met peper en zet apart.
  3. Schil de rauwe bieten en de wortel en snijd ze in dunne reepjes.
  4. Schik 3 sneetjes chioggiabiet en 3 sneetjes wortel op elk sneetje En Cas de Caprice.
  5. Leg een basilicumblaadje op de reepjes en vervolgens het equivalent van ½ theelepel van het mensel van de lompviseieren en het citroensap in het basilicumblaadje. Serveer.

Apports nutritionnels

Valeurs nutritionnelles Pour 100g Par portion de 157g
Energie 81,4 127,8
Energie 340,4 534,4
Vetten 4,2 6,6
Verzadigde vetzuren 2,4 3,8
Koolhydraten 6,5 10,2
Suikers 4,5 7,0
Eiwitten 4,1 6,5
Voedingsvezels 2,1 3,3
Zout 0,9 1,3