Kalkoenrolletjes met camembert Coeur de Lion
Verwarm de oven voor op 180°C (th. 6).
Snij de kalkoenfilets overlangs doormidden en rol ze plat met een deegrol tot je 4 dunne lapjes krijgt. Verwarm 1 eetlepel zonnebloemolie in een pan en bak de kalkoenlapjes 3 tot 4 minuten aan elke kant.
Giet intussen de champignons af. Verwarm 1 eetlepel zonnebloemolie in een sauteerpan, voeg de uitgelekte champignons toe en bak ze 5 tot 6 minuten onder regelmatig roeren.
Verwijder de korst van de camembert en snij 4 dikke plakken van de kaas, even groot als de kalkoenlapjes (daarvoor gebruik je ongeveer de helft van de camembert). Leg de kaas op de lichtjes afgekoelde kalkoenlapjes, kruid met een snuifje peper en rol de kaas in de kalkoen. Steek een houten prikker in de rolletjes zodat die niet loskomen.
Leg de rolletjes op een bord en zet ze 1 minuut in de microgolfoven.
Snij de rest van de camembert in blokjes en voeg die, samen met de light room, bij de champignons. Roer voorzichtig om. Zet het vuur uit zodra de camembertblokjes beginnen te smelten en bestrooi met peterselie. Serveer de kalkoenrolletjes met dit champignonsausje met camembert.