Knapperige hapjes met Caprice des Dieux
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 150? (th. 5). Was en droog de sla, scheur de bladeren en doe ze in een slakom. Snij de ham in blokjes en voeg die toe, samen met de kerstomaten.
- Snij de stokbroden in sneetjes (zonder de eindjes). Snij de tomaten in dunne plakjes en leg die op de sneetjes stokbrood. Snij een deel van de korst van de mini-Caprice des Dieux en snij de kaas in 5 of 6 stukken. Leg op elk hapje een stukje mini-Caprice des Dieux. Bestrooi met enkele pijnboompitten.
- Zet de hapjes op een bakplaat en bak ze ongeveer 3 minuten in de oven: de kaas moet net beginnen te smelten.
- Meng de azijn, de mosterd, de olijfolie en een snuifje peper in een kom. Overgiet de salade met deze vinaigrette en dien die op met de hapjes die net uit de oven komen.