I Love Cheese

Le Rustique Raclette & nacho’s

Le Rustique Raclette & nacho’s

Le Rustique Raclette & nacho’s een aperitief Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Voor de salsa:
  • Tomaten 2
  • Teentjes knoflook 2
  • Rode ui 1
  • Takjes verse koriander 5
  • Eetlepels olijflolie 3
  • Eetlepels witte wijnazijn 2
  • Zout & peper
  • Voor de nacho's:
  • Blik rode bonen 200g
  • Lente uitjes 2
  • Blik maïs 200g
  • Tortilla chips 150g
  • Room 150g
  • 1 verpakking Raclettekaas Classic Le Rustique 400g
1. Was de tomaten, snijd ze in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Pel de ui en de knoflook en snijd in blokjes of hak fijn. Was de koriander, rits de blaadjes van de steeltjes en hak fijn. Meng de tomaten, uien, knoflook, olijfolie, azijn en gehakte koriander. Breng de salsa op smaak met zout en peper.
2. Laat de maïs en bonen uitlekken. Was de lente-uitjes en snijd ze in dunne schijfjes. Leg een paar tortillachips, een beetje slagroom, bonen, lente-uitjes en maïs op elk pannetje van het gourmetstel. Leg op elk pannetje een plak Raclettekaas Classic Le Rustique en plaats onder de hete grill van het gourmetstel tot de kaas gesmolten is.
3. Neem de pannetjes uit het stel, schep de inhoud op borden en garneer met tomatensalsa. Leg er gerust een paar blaadjes koriander bovenop.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Le Rustique Raclette & nacho’s


 

 

Voorbereiding

  1. Was de tomaten, snijd ze in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Pel de ui en de knoflook en snijd in blokjes of hak fijn. Was de koriander, rits de blaadjes van de steeltjes en hak fijn. Meng de tomaten, uien, knoflook, olijfolie, azijn en gehakte koriander. Breng de salsa op smaak met zout en peper.
  2. Laat de maïs en bonen uitlekken. Was de lente-uitjes en snijd ze in dunne schijfjes. Leg een paar tortillachips, een beetje slagroom, bonen, lente-uitjes en maïs op elk pannetje van het gourmetstel. Leg op elk pannetje een plak Raclettekaas Classic Le Rustique en plaats onder de hete grill van het gourmetstel tot de kaas gesmolten is.
  3. Neem de pannetjes uit het stel, schep de inhoud op borden en garneer met tomatensalsa. Leg er gerust een paar blaadjes koriander bovenop.