Linzensalade met Vieux Pané
Snij de tomaten in vier, verwijder de pitten en snij in blokjes. Pel de sjalotten en hak ze fijn. Snij de gekookte ham en de Vieux Pané in blokjes. Doe de linzen in een slakom. Voeg alle vorige ingrediënten toe en meng alles voorzichtig.
Meng de yoghurt, de olijfolie en het citroensap in een kom en kruid met peper. Overgiet de salade met deze vinaigrette.
Kaas gebruikt
Lijst met ingrediënten
4 pers
- Voorbereiding : 10min
- Cuisson : 10min
- Kaasmoment : een hoofdgerecht
- Kosten : Budgetvriendelijk
-
- gekookte groene linzen 400 g
- Vieux pané 200 gram
- gram gekookte/ gerookte ham 80
- tomaten 6
- sjalotten 2
- eetlepel(s) yoghurt 2
- eetlepel(s) olijfolie 1
- eetlepel(s) citroensap 1.5
- yaourt(s) 2 cuillère(s) à soupe
- Peper