I Love Cheese

Minikomkommer gevuld met Caprice des Anges

Minikomkommer gevuld met Caprice des Anges

Minikomkommer gevuld met Caprice des Anges een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • olijfolie
  • tarwegriesmeel 2 eetlepels
  • blanke rozijnen 30 gr
  • roze radijzin 4 theelepels
  • minikomkommers 2
  • Caprice des Anges 80 gr
  • fleur de sel
1. Doe het tarwegries in een kom met de olijfolie, een snuifje fleur de sel en peper.
2. Giet er 5 cl heet water over en laat opzwellen.
3. Maak de radijsjes schoon en snij ze in blokjes, hak de rozijnen grof.
4. Was de komkommers en snij ze in de lengte doormidden.
5. Hol ze voorzichtig uit met een lepeltje.
6. Meng het tarwegries met de blokjes radijs en de rozijnen.
7. Vul de komkommers met dit mengsel en leg er kleine blokjes Caprices des Anges bovenop.
8. Bestrooi met fleur de sel en eventueel enkele blaadjes rucola, en dien onmiddellijk op.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Minikomkommer gevuld met Caprice des Anges

Voorbereiding

  1. Doe het tarwegries in een kom met de olijfolie, een snuifje fleur de sel en peper.
  2. Giet er 5 cl heet water over en laat opzwellen.
  3. Maak de radijsjes schoon en snij ze in blokjes, hak de rozijnen grof.
  4. Was de komkommers en snij ze in de lengte doormidden.
  5. Hol ze voorzichtig uit met een lepeltje.
  6. Meng het tarwegries met de blokjes radijs en de rozijnen.
  7. Vul de komkommers met dit mengsel en leg er kleine blokjes Caprices des Anges bovenop.
  8. Bestrooi met fleur de sel en eventueel enkele blaadjes rucola, en dien onmiddellijk op.