I Love Cheese

Muffins voor twee met Caprice des Anges

Muffins voor twee met Caprice des Anges

Muffins voor twee met Caprice des Anges Ingrediënten
  • Caprice des Anges in blokjes gesneden 100 g
  • bloem 80 gram
  • eieren 2 eenhe(i)d(en)
  • lauwe melk 6 centiliter(s)
  • zonnebloemolie (of het equivalent in boter) 5 centiliter(s)
  • gist 0 zakje
  • coppa in fijne reepjes gesneden 30 gram
  • gekonfijte tomaten in blokjes gesneden 30 gram
  • peper en zout
1. Zeef de bloem met de gist.
2. Klop de eieren los met peper en zout, voeg geleidelijk aan de gezeefde bloem toe en meng goed.
3. Meng er dan de melk en de olie onder en klop tot een glad deeg.
4. Voeg voorzichtig de coppa toe, de gekonfijte tomaten en de Caprice des Anges.
5. Verdeel het deeg over papieren bakvormpjes of een bakplaat voor muffins en zet 20 minuten in een op 180 ° C voorverwarmde oven.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Muffins voor twee met Caprice des Anges

Voorbereiding

  1. Zeef de bloem met de gist.
  2. Klop de eieren los met peper en zout, voeg geleidelijk aan de gezeefde bloem toe en meng goed.
  3. Meng er dan de melk en de olie onder en klop tot een glad deeg.
  4. Voeg voorzichtig de coppa toe, de gekonfijte tomaten en de Caprice des Anges.
  5. Verdeel het deeg over papieren bakvormpjes of een bakplaat voor muffins en zet 20 minuten in een op 180 ° C voorverwarmde oven.