IJskoud tomatenhapje met Apérifrais Knoflook & Fijne Kruiden
Dit zomerse hapje met Apérifrais Knoflook & Fijne Kruiden is een streling voor het oog én de smaakpapillen!
Voorbereiding
- Laat de gelatineblaadjes weken in koud water.
- Verwarm de tomatenpassata ondertussen op matig vuur. Breng op smaak met Espelettepeper.
- Laat de gelatineblaadjes uitlekken en voeg ze toe aan de passata. Roer tot ze volledig zijn gesmolten.
- Giet dit mengsel in individuele, rechthoekige vormpjes.
- Zet 2 uur in de koelkast en dan nog 30 minuten in de diepvriezer. Haal uit de vorm.
- Snij in blokjes en leg op elk blokje een Apérifrais Knoflook & Fijne Kruiden.
- Snij voor elk blokje een plakje komkommer. Prik de plakjes op een prikkertje en steek dat tot slot in het duo van Apérifrais Knoflook & Fijne Kruiden en passata.