I Love Cheese

IJskoud tomatenhapje met Apérifrais Knoflook & Fijne Kruiden

IJskoud tomatenhapje met Apérifrais Knoflook & Fijne Kruiden

IJskoud tomatenhapje met Apérifrais Knoflook & Fijne Kruiden een aperitief Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Apérifrais Knoflook & Fijne Kruiden 1 vlootje
  • Tomatenpassata 200 g
  • Komkommer 0,25
  • Gelatineblaadjes 4 g
  • Espelettepeper 1 snuifje
1. Laat de gelatineblaadjes weken in koud water.
2. Verwarm de tomatenpassata ondertussen op matig vuur. Breng op smaak met Espelettepeper.
3. Laat de gelatineblaadjes uitlekken en voeg ze toe aan de passata. Roer tot ze volledig zijn gesmolten.
4. Giet dit mengsel in individuele, rechthoekige vormpjes.
5. Zet 2 uur in de koelkast en dan nog 30 minuten in de diepvriezer. Haal uit de vorm.
6. Snij in blokjes en leg op elk blokje een Apérifrais Knoflook & Fijne Kruiden.
7. Snij voor elk blokje een plakje komkommer. Prik de plakjes op een prikkertje en steek dat tot slot in het duo van Apérifrais Knoflook & Fijne Kruiden en passata.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

IJskoud tomatenhapje met Apérifrais Knoflook & Fijne Kruiden


Dit zomerse hapje met Apérifrais Knoflook & Fijne Kruiden is een streling voor het oog én de smaakpapillen!

Voorbereiding

  1. Laat de gelatineblaadjes weken in koud water.
  2. Verwarm de tomatenpassata ondertussen op matig vuur. Breng op smaak met Espelettepeper.
  3. Laat de gelatineblaadjes uitlekken en voeg ze toe aan de passata. Roer tot ze volledig zijn gesmolten.
  4. Giet dit mengsel in individuele, rechthoekige vormpjes.
  5. Zet 2 uur in de koelkast en dan nog 30 minuten in de diepvriezer. Haal uit de vorm.
  6. Snij in blokjes en leg op elk blokje een Apérifrais Knoflook & Fijne Kruiden.
  7. Snij voor elk blokje een plakje komkommer. Prik de plakjes op een prikkertje en steek dat tot slot in het duo van Apérifrais Knoflook & Fijne Kruiden en passata.