Pizza-pita met plantaardige smeerbare knoflook & fijne kruiden
Voorbereiding
- Schil de halve pompoen, verwijder de zaden en snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Stoom de blokjes gedurende 20 minuten.
- Prak het vruchtvlees met een vork tot een puree en verdeel deze over de pitabroodjes.
- Schil de ui en de champignons en snijd ze in dunne plakjes.
- Verdeel de groenten over de pitabroodjes en voeg peper toe.
- Verwarm de oven voor op 180°C en bak de pitabroodjes 15 minuten.
- Haal uit de oven, voeg de verkruimelde plantaardige spread met knoflook en fijne kruiden toe en werk af met enkele rucolablaadjes

Mmm… Ontdek dit heerlijke recept voor herfst-pita-pizza
met Tartare 100% Plantaardig Knoflook & Fijne Kruiden.
Om samen met vrienden, met je geliefde of gewoon alleen van te genieten –
je krijgt er nooit genoeg van!