I Love Cheese

Pizza-pita met plantaardige smeerbare knoflook & fijne kruiden

Pizza-pita met plantaardige smeerbare knoflook & fijne kruiden

Pizza-pita met plantaardige smeerbare knoflook & fijne kruiden een aperitief Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Tartare 100% plantaardig Knoflook & fijne kruiden 80 g
  • Pompoen 1/2 (750g)
  • Pitabroodjes 4 (280g)
  • Rode ui 1 (100g)
  • Champignons de Paris 80 g
  • Rucola ter decoratie 80 g
  • Zwarte peper 3 g
1. Schil de halve pompoen, verwijder de zaden en snijd het vruchtvlees in blokjes.
2. Stoom de blokjes gedurende 20 minuten.
3. Prak het vruchtvlees met een vork tot een puree en verdeel deze over de pitabroodjes.
4. Schil de ui en de champignons en snijd ze in dunne plakjes.
5. Verdeel de groenten over de pitabroodjes en voeg peper toe.
6. Verwarm de oven voor op 180°C en bak de pitabroodjes 15 minuten.
7. Haal uit de oven, voeg de verkruimelde plantaardige spread met knoflook en fijne kruiden toe en werk af met enkele rucolablaadjes
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Pizza-pita met plantaardige smeerbare knoflook & fijne kruiden

Voorbereiding

  1. Schil de halve pompoen, verwijder de zaden en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  2. Stoom de blokjes gedurende 20 minuten.
  3. Prak het vruchtvlees met een vork tot een puree en verdeel deze over de pitabroodjes.
  4. Schil de ui en de champignons en snijd ze in dunne plakjes.
  5. Verdeel de groenten over de pitabroodjes en voeg peper toe.
  6. Verwarm de oven voor op 180°C en bak de pitabroodjes 15 minuten.
  7. Haal uit de oven, voeg de verkruimelde plantaardige spread met knoflook en fijne kruiden toe en werk af met enkele rucolablaadjes

Pizza pita à la tartinade végétale ail & fines herbes | I Love Cheese

Mmm… Ontdek dit heerlijke recept voor herfst-pita-pizza
met Tartare 100% Plantaardig Knoflook & Fijne Kruiden.
Om samen met vrienden, met je geliefde of gewoon alleen van te genieten –
je krijgt er nooit genoeg van!