Reykjavik rookie met Passendale
Voorbereiding
- Smeer een laagje Balade op het brood.
- Voeg een genereuze laag avocadopesto toe, een sneetje Passendale Lightesse kaas enkele komkommerlinten en een gulle hoeveelheid garnalen en tuinkers. Kruid af met peper & grof zeezout.
Dit gerecht werd gerealiseerd door foodblogger Dagny Ros.
Kaas gebruikt
Lijst met ingrediënten
4 pers
- Voorbereiding : 10min
- Cuisson : 10min
- Kaasmoment : een picknick
- Kosten : Gemiddeld budget
-
- Donker brood (bv roggevolkorenbrood of zuurdesem) 4 dikke sneden
- Passendale Lightesse kaas 4 sneden
- Balade smeerboter
- Komkommer in dunne linten gesneden 1
- Avocado in partjes gesneden 0.5
- Grijze garnalen 150 g
- *Pesto van avocado (blend alle ingrediënten tot een smeuïge pesto):
- Avocado 0.5
- Basilicumblaadjes 1 handvol
- Teentje look 1
- Zeste en sap 1 citroen
- Pijnboompitten 100 g
- Olijfolie 0.5 dl
- Water 0.5 dl
- Grof zeezout en peper