I Love Cheese

Salade van komkommer en zalm met Caprice des Anges

Salade van komkommer en zalm met Caprice des Anges

Salade van komkommer en zalm met Caprice des Anges een bijgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Caprice des Anges
  • gerookt zalmhaasje 100 gram
  • komkommer(s) 2 eenhe(i)d(en)
  • zwarte sesamzaadjes 1 afgestreken eetlepel(s)
  • gehakte citroenmelisse 1 koffielepel(s)
  • gesnipperde bieslook 1 afgestreken eetlepel
  • sesamolie 1 eetlepel(s)
  • peper en zout
  • roze peperbolletjes
  • zwart sesamzaad
1. Snij de ½ Caprice des Anges in blokjes en zet koel weg.
2. Spoel de komkommers, snij ze in heel fijne schijfjes. Doe ze in een kom, voeg peper, zout, sesamolie, bieslook, citroenmelisse toe en meng.
3. Snij het zalmhaasje in mooie blokjes.
4. Neem kommetjes en schik er de gekruide komkommerschijfjes en de zalmblokjes in, leg er de dobbelsteentjes Caprice des Anges bovenop.
5. Bestrooi de zalm met zwart sesamzaad en de Caprice des Anges met gemalen roze peperbolletjes.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Salade van komkommer en zalm met Caprice des Anges

Voorbereiding

  1. Snij de ½ Caprice des Anges in blokjes en zet koel weg.
  2. Spoel de komkommers, snij ze in heel fijne schijfjes. Doe ze in een kom, voeg peper, zout, sesamolie, bieslook, citroenmelisse toe en meng.
  3. Snij het zalmhaasje in mooie blokjes.
  4. Neem kommetjes en schik er de gekruide komkommerschijfjes en de zalmblokjes in, leg er de dobbelsteentjes Caprice des Anges bovenop.
  5. Bestrooi de zalm met zwart sesamzaad en de Caprice des Anges met gemalen roze peperbolletjes.