Salade van quinoa met Passendale
Voorbereiding
- Spoel en strooi de quinoa daarna in een grote hoeveelheid gezouten, kokend water. Laat 12 à 15 min koken (afhankelijk van eigen smaak), giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
- Doe het citroensap in een grote kom, voeg de in blokjes gesneden avocado toe en meng goed.
- Ontpit en snij de tomaten in blokjes. Snipper de rode ui fijn. Verwijder de korst van de Passendale® en snij de kaas dan in kleine blokjes.
- Doe alles bij in de kom en voeg ook de kruiden toe, de quinoa en de olijfolie. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
- Dek af en laat 30 min in de koelkast rusten vooraleer te serveren.
- Spoel en strooi de quinoa daarna in een grote hoeveelheid gezouten, kokend water. Laat 12 à 15 min koken (afhankelijk van eigen smaak), giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
- Doe het citroensap in een grote kom, voeg de in blokjes gesneden avocado toe en meng goed.
- Ontpit en snij de tomaten in blokjes. Snipper de rode ui fijn. Verwijder de korst van de Passendale® en snij de kaas dan in kleine blokjes.
- Doe alles bij in de kom en voeg ook de kruiden toe, de quinoa en de olijfolie. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
- Dek af en laat 30 min in de koelkast rusten vooraleer te serveren.
Deze heerlijke salade kan je serveren voor de lunch, bij geroosterde vis- of vleesbereidingen of als buffetgerecht.