Taartje met Brie Coeur de Lion, bosbessen en rozemarijn
Pel de ui en snipper hem fijn. Stoof hem zachtjes in boter zonder te kleuren. Voeg de honing, de balsamicoazijn en 2 eetlepels bosbessensap toe. Voeg 1 snuifje kaneel en muskaatnoot toe. Laat langzaam tot moes koken.
Maak de taart: bestrijk het bladerdeeg met de afgekoelde uiencompote. Beleg met dunne sneetjes Brie, bestrooi met bosbessen en gehakte rozemarijn.
Bak gedurende 20 min in een op 210°C voorverwarmde oven.
Kaas gebruikt
Lijst met ingrediënten
4 pers
- Voorbereiding : 30min
- Cuisson : 30min
- Kaasmoment : een aperitief
- Kosten : Budgetvriendelijk
-
- balsamicoazijn 1 eetlepel
- rozemarijn 1
- bosbessen 2 eetlepel
- honing 1 eetlepel
- kaneel 1 snufje
- muskaatnoot 1 snufje
- boter 30 gr
- rode ui 1
- bladerdeeg 1
- Brie Coeur De Lion 200 gr