Uientaart Tatin met plantaardige smeerbare knoflook & fijne kruiden
Voorbereiding
- Pel de uien en snijd ze in drie dikke plakken.
- Verhit de boter in een pan, voeg de honing en azijn toe, en laat de uien 10 minuten kleuren. Let erop dat de plakken heel blijven.
- Verdeel de uienplakken over de bodem van een taartvorm van 25 cm
- Voeg de plantaardige smeerbare knoflook & fijne kruiden toe en bedek alles met het bladerdeeg.
- Bak 35 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C
- Keer de tatin na het bakken om op een serveerschaal.
- Serveer met een groene salade.
- *Kan sporen van melk bevatten. 100% van de ingrediënten is van plantaardige oorsprong.

De eerste herfstkou kleurt onze wangen rood, en deze uientaart met Tartare 100% plantaardig knoflook & fijne kruiden doet precies hetzelfde!
Met zo’n heerlijk recept zijn we helemaal klaar om de winter goed te beginnen…