I Love Cheese

Uientaart Tatin met plantaardige smeerbare knoflook & fijne kruiden

Uientaart Tatin met plantaardige smeerbare knoflook & fijne kruiden

Uientaart Tatin met plantaardige smeerbare knoflook & fijne kruiden een bijgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Tartare 100% plantaardig Knoflook & fijne kruiden 120 g
  • Uien 500 g
  • Groene salade 300 g
  • Bladerdeeg 1 (230g)
  • Balsamicoazijn 30 g
  • Boter 20 g
  • Honing 15 g
1. Pel de uien en snijd ze in drie dikke plakken.
2. Verhit de boter in een pan, voeg de honing en azijn toe, en laat de uien 10 minuten kleuren. Let erop dat de plakken heel blijven.
3. Verdeel de uienplakken over de bodem van een taartvorm van 25 cm
4. Voeg de plantaardige smeerbare knoflook & fijne kruiden toe en bedek alles met het bladerdeeg.
5. Bak 35 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C
6. Keer de tatin na het bakken om op een serveerschaal.
7. Serveer met een groene salade.
8. *Kan sporen van melk bevatten. 100% van de ingrediënten is van plantaardige oorsprong.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Uientaart Tatin met plantaardige smeerbare knoflook & fijne kruiden

Voorbereiding

  1. Pel de uien en snijd ze in drie dikke plakken.
  2. Verhit de boter in een pan, voeg de honing en azijn toe, en laat de uien 10 minuten kleuren. Let erop dat de plakken heel blijven.
  3. Verdeel de uienplakken over de bodem van een taartvorm van 25 cm
  4. Voeg de plantaardige smeerbare knoflook & fijne kruiden toe en bedek alles met het bladerdeeg.
  5. Bak 35 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C
  6. Keer de tatin na het bakken om op een serveerschaal.
  7. Serveer met een groene salade.
  8. *Kan sporen van melk bevatten. 100% van de ingrediënten is van plantaardige oorsprong.

Tatin d’oignons à la tartinade végétale ail et fines herbes | I Love Cheese

De eerste herfstkou kleurt onze wangen rood, en deze uientaart met Tartare 100% plantaardig knoflook & fijne kruiden doet precies hetzelfde!
Met zo’n heerlijk recept zijn we helemaal klaar om de winter goed te beginnen…