Wraps met Coulommiers Coeur de Lion en 2 soorten zalm
Was de spinazie en dep hem droog. Schil de avocado. Snij de Coulommiers, de twee soorten zalm en de avocado in blokjes.
Meng de Coulommiers met de avocado en beide soorten zalm. Breng het geheel op smaak met de fijngehakte ui, dille, limoensap, room en mayonaise. Kruid met peper en zout.
Maak de wraps: rol de tortilla’s uit, leg er de spinazieblaadjes op en verdeel het zalm-kaasmengsel over het midden van de wrap. Rol de tortilla’s op.
Kaas gebruikt
Lijst met ingrediënten
4 pers
- Voorbereiding : 30min
- Cuisson : 10min
- Kaasmoment : een snack
- Kosten : Budgetvriendelijk
-
- Coulommiers Cœur de Lion 1
- gerookte zalm 80 gr
- zalm natuur 100 gr
- tortilla wraps 4
- avocado 1
- dille 1 eetlepel
- limoen 1
- rode ui 1
- spinazie 2 bosje
- verse room 3 eetlepels