En Cas de Caprice 4 sneetjes (60 g) van 1 En Cas de Caprice
Blinis 4 (200 g)
Zalmfilet 1 (250 g)
Zoete maïs 160 g
Komkommer 1 (150g)
Granaatappel 1 (155g)
Jonge sla 125 g
Jeneverbessen 8 (3g)
Koriander 1 klein bosje (30 g)
Zeste van 1 onbehandelde citroen 1 (5g)
Gemalen peper 1 snuifje (3 g)
1. Verwarm het equivalent van een glas water en laat de jeneverbessen weken om ze zacht te maken.
2. Meng de peper en de zeste van de citroen en bestrijk de zalmfilet met het mengsel.
3. Laat 2 uur rusten in de koelkast.
4. Was de komkommer en snijd hem in dunne sneetjes.
5. Schik deze komkommerreepjes mooi op de blinis.
6. Haal de peper uit de zalm, snijd in blokjes en schik op de komkommersneetjes
7. Hak de koriander fijn en schik de slablaadjes en de jeneverbessen.
8. Ontpit de granaatappel en schik de pitjes op de zalmblokjes.
9. Snijd 4 sneetjes van En Cas de Caprice en leg een sneetje op elke bereiding.
Voorbereidingstijd :
Totale tijd :
Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)