I Love Cheese

Zalm Blinis en En Cas de Caprice

Zalm Blinis en En Cas de Caprice

Zalm Blinis en En Cas de Caprice een aperitief Gemiddeld budget Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 4 sneetjes (60 g) van 1 En Cas de Caprice
  • Blinis 4 (200 g)
  • Zalmfilet 1 (250 g)
  • Zoete maïs 160 g
  • Komkommer 1 (150g)
  • Granaatappel 1 (155g)
  • Jonge sla 125 g
  • Jeneverbessen 8 (3g)
  • Koriander 1 klein bosje (30 g)
  • Zeste van 1 onbehandelde citroen 1 (5g)
  • Gemalen peper 1 snuifje (3 g)
1. Verwarm het equivalent van een glas water en laat de jeneverbessen weken om ze zacht te maken.
2. Meng de peper en de zeste van de citroen en bestrijk de zalmfilet met het mengsel.
3. Laat 2 uur rusten in de koelkast.
4. Was de komkommer en snijd hem in dunne sneetjes.
5. Schik deze komkommerreepjes mooi op de blinis.
6. Haal de peper uit de zalm, snijd in blokjes en schik op de komkommersneetjes
7. Hak de koriander fijn en schik de slablaadjes en de jeneverbessen.
8. Ontpit de granaatappel en schik de pitjes op de zalmblokjes.
9. Snijd 4 sneetjes van En Cas de Caprice en leg een sneetje op elke bereiding.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Energie (kcal) 179,4 Energie (kJ) 750 Vetten (g) 7,1 Verzadigde vetzuren (g) 2,7 Koolhydraten (g) 19,4 Suikers (g) 5 Eiwitten (g) 8,4 Voedingsvezels (g) 8,4 Zout (g) 0,1

Zalm Blinis en En Cas de Caprice

Voorbereiding

  1. Verwarm het equivalent van een glas water en laat de jeneverbessen weken om ze zacht te maken.
  2. Meng de peper en de zeste van de citroen en bestrijk de zalmfilet met het mengsel.
  3. Laat 2 uur rusten in de koelkast.
  4. Was de komkommer en snijd hem in dunne sneetjes.
  5. Schik deze komkommerreepjes mooi op de blinis.
  6. Haal de peper uit de zalm, snijd in blokjes en schik op de komkommersneetjes
  7. Hak de koriander fijn en schik de slablaadjes en de jeneverbessen.
  8. Ontpit de granaatappel en schik de pitjes op de zalmblokjes.
  9. Snijd 4 sneetjes van En Cas de Caprice en leg een sneetje op elke bereiding.

Apports nutritionnels

Valeurs nutritionnelles Pour 100 g Par portion de 554 g
Energie 179,4 kcal 994,1 kcal
Energie 750 kJ 155,3 kJ
Vetten 7,1 g 39,4 g
Verzadigde vetzuren 2,7 g 15,1 g
Koolhydraten 19,4 g 107,6 g
Suikers 5 g 27,8 g
Eiwitten 8,4 g 46,5 g
Voedingsvezels 8,4 g 10,8 g
Zout 0,1 g 0,7 g