Bezig met laden
12 recepten gevonden
Roereieren met Boursault
Charlin Ingrediënten- brood multi granen 8 sneetjes
- spek 8 sneetjes
- Boursault 100 gr
- bieslook 1 bosje
- boter 30 gr
- muskaatnoot 1 snufje
- peper
- sel
- verse room 5 cl
- eieren 8
Roereieren met Boursault
30 minutenKwartjes Boursault met kruiden, mangochutney en vingertjes peperkoek
Charlin een snack Gemiddeld budget Ingrediënten- Boursault 1
- mangochutney 1 potje
- peperkoek 2 sneetje(s)
- fijngehakte bieslook 2 eetlepel(s)
- fijngehakte koriander 2 eetlepel(s)
- olijfolie
- boter 20 gramme(s)
Kwartjes Boursault met kruiden, mangochutney en vingertjes peperkoek
30 minutenOvenschaaltjes met sint- jakobsvruchten, Boursault en een snuifje kerrie
Charlin Gemiddeld budget Ingrediënten- Boursault 1
- sint-jakobsvruchten 8
- preiwitten 3
- boter 90 gr
- kerriepoeder 1 theelepel
- zout
- peper
Ovenschaaltjes met sint- jakobsvruchten, Boursault en een snuifje kerrie
30 minutenPompoenvelouté met Boursault-schilfers
Charlin Ingrediënten- Boursault 1
- pompoen 800 gr
- boter 50 gr
- verse room 20 cl
- zout 1 snufje
- peper 1 snufje
Pompoenvelouté met Boursault-schilfers
10 minutenHapjes met Boursault en peperkoek
Charlin een snack Budgetvriendelijk Ingrediënten- Boursault 1
- peperkoek 16 sneetjes
- bieslook 2 eetlepels
- kweeperengelei 2 eetlepels
- witte peper 1 snufje
Hapjes met Boursault en peperkoek
10 minutenGrieks glaasje met Boursault
Charlin een aperitief Ingrediënten- komkommer 1
- Boursault 1
- olijfolie 1 eetlepel
- koriander 2 eetlepels
- rode paprika 1 eetlepel
- groene paprika 1 eetlepel
- gele paprika 1 eetlepel
- oranje paprika 1 eetlepel
- bieslook 1 eetlepel
- peper 1 snufje
Grieks glaasje met Boursault
10 minutenBoterhammen met Boursault
Charlin Ingrediënten- knoflook 2
- Boursault 1
- volkorenbrood 8 sneetjes
2. Leg er de sneetjes Boursault op. Bak de boterhammen 5 minuten in de oven op 210°C (grill) tot de kaas smelt. Overheerlijk!
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Boterhammen met Boursault
10 minutenTaart met tomaat en Boursault
Charlin Budgetvriendelijk Ingrediënten- Provençaalse kruiden 1 eetlepel
- mostard 1 eetlepel
- peper 1 snufje
- zout 1 snufje
- eieren 3
- Boursault 4 sneetjes
- kerstomaten 12
- bladerdeeg 1
2. Halveer de kerstomaten en snij de Boursault-kaas in plakjes. Leg de plakjes geitenkaas en de gehalveerde kerstomaten op de bodem van de taartvorm in de vorm van een rozet. Kruid met peper en zout. Klop 3 eieren op en giet ze erover.
3. Zet 40 minuten in de oven op 180°C. Klaar!
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Taart met tomaat en Boursault
30 minutenVelouté van biet met Boursault
Charlin een hoofdgerecht Ingrediënten- bieslook 2 theelepel
- komijn 1 theelepel
- Boursault 100 gr
- casinobrood 3 sneetjes
- boter 20 gr
- olijfolie 3 eetlepels
- peper 1 snufje
- zout 1 snufje
- tentje knoflook 1
- ui 1
- sinaasappelsap 10 cl
- sinaasappelschil 2 eetlepels
- rode biet 160 gr
Velouté van biet met Boursault
30 minutenGemengde salade met Boursault-chips
Charlin Ingrediënten- olijfolie vinaigrette 2 eetlepels
- peterselie 2 eetlepels
- rozijnen van Corinth 2 eetlepels
- noten 1 eetlepel
- bietblanderen 30 gr
- "little gem" sla 1
- witloven 2
- peper 1 theelepel
- zout 1 snufje
- gouden sesam 1 eetlepel
- eiwit 1
- maïsmeel 40 gr
- bloem 30 gr
- Boursault 50 gr
Gemengde salade met Boursault-chips
30 minutenKip met curry en Boursault, amandelcrumble en Granny-appelen.
Charlin een hoofdgerecht Ingrediënten- koriander 1 eetlepel
- bloem 40 gr
- boter 40 gr
- ongezouten pinda's 1 eetlepel
- amandelschilfers 3 eetlepels
- Boursault® 100 gr
- citroensap 1
- appel granny-smith 1
- uien 2
- peper 1 snufje
- zout 1 snufje
- curry 1 theelepel
- kipfilets 360 gr
Kip met curry en Boursault, amandelcrumble en Granny-appelen.
30 minutenEclairs met Boursault
Charlin Ingrediënten- peper 1 snufje
- zout 1 snufje
- eieren 3
- boter 50 gr
- bloem 125 gr
- Boursault® 1