I Love Cheese

Laatste recept

Passadillas

  • 25min
  • Gemiddeld budget
Ontdek
Bezig met laden
10 recepten gevonden

Herfstrolletjes met camembert Coeur de Lion

Herfstrolletjes met camembert Coeur de Lion een hoofdgerecht Ingrediënten
  • grote groene koolbladeren 1
  • heel rijpe Camembert Coeur de Lion (ongeveer 10 dagen voor het verstrijken van de uiterste gebruiksdatum) 1
  • gekookte ham 4 sneetjes
  • appel 1
  • kookklare rijst 2 zakjes
  • zout
  • peper
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Herfstrolletjes met camembert Coeur de Lion

30 minuten

Warme camembert Coeur de Lion met chorizo en bladpeterselie

Warme camembert Coeur de Lion met chorizo en bladpeterselie Ingrediënten
  • pikante chorizo 40 gr
  • fijngehakte bladpeterselie 2 eetlepels
  • camembert Coeur de Lion 1
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Warme camembert Coeur de Lion met chorizo en bladpeterselie

10 minuten

Camembert Coeur de Lion met mosterdzaadjes en witte wijn

Camembert Coeur de Lion met mosterdzaadjes en witte wijn Einde van de maaltijd Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Camembert Cœur de Lion 1
  • mosterdzaadjes 2 koffielepels
  • witte wijn 3 eetlepels droge
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Camembert Coeur de Lion met mosterdzaadjes en witte wijn

10 minuten

Mediterrane kroketten van Camembert Coeur de Lion

Mediterrane kroketten van Camembert Coeur de Lion een aperitief Ingrediënten
  • Camembert Cœur de Lion 1
  • paneermeel 250 gr
  • bloem 100 gr
  • eieren 3
  • olijfolie 1 eetlepel
  • koriander 3 eetlepels
  • munt 3 eetlepels
  • komijn 1 theelepel
  • paprika 1 theelepel
  • frituurolie 1 l
  • sla 1
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Mediterrane kroketten van Camembert Coeur de Lion

30 minuten

Kalkoenrolletjes met camembert Coeur de Lion

Kalkoenrolletjes met camembert Coeur de Lion een hoofdgerecht Ingrediënten
  • kalkoenfilets van elk ongeveer 300g 2
  • camembert Coeur de Lion 1
  • parijse champignons 500 gr
  • verse room - light 1 eetlepel
  • zonnebloemolie 2 eetleples
  • gehakte peterselie 2 eetlepels
  • Gemalen peper
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Kalkoenrolletjes met camembert Coeur de Lion

10 minuten

Penne op Siciliaanse wijze met camembert Coeur de Lion

Penne op Siciliaanse wijze met camembert Coeur de Lion Ingrediënten
  • Camembert Cœur de Lion
  • Penne 400 gr
  • Tonijn 250 gr
  • Zongedroogde tomaten in olie 100 gr
  • Zwarte olijven zonder pit 100 gr
  • Olijfolie
  • Vinaigre balsamique 1 eetlepel
  • Basilicum 1 bosje
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Penne op Siciliaanse wijze met camembert Coeur de Lion

10 minuten

Champignongratin met camembert Coeur de Lion Light

Champignongratin met camembert Coeur de Lion Light Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • camembert Coeur de Lion Light 1
  • champignons 600 gr
  • light margarine 20 gr
  • knoflookteentjes 2
  • platte peterselie 1 bosje
  • halfvolle melk 10 cl
  • zout
  • peper
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Champignongratin met camembert Coeur de Lion Light

30 minuten

Camembert Coeur de Lion uit de oven, met look en ciderazijn, lekkere brochettes

Camembert Coeur de Lion uit de oven, met look en ciderazijn, lekkere brochettes Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Camembert Coeur de Lion 1
  • granny Smith appelen 2
  • champignons 300 gr
  • knoflookteentje 1
  • ciderazijn 2 eetlepels
  • enkele zwarte peperkorrels
  • enkele roze peperkorrels
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Camembert Coeur de Lion uit de oven, met look en ciderazijn, lekkere brochettes

30 minuten

Fijnproeversbord met Coeur de Lion

Fijnproeversbord met Coeur de Lion een snack Ingrediënten
  • camembert Coeur de Lion 45 g
  • beenham 2 sneetjes
  • appel in kwartjes gesneden (met 1 theelepel honing) 1
  • gepelde noten 3
  • in waaiervorm gesneden tomaten 2
  • komkommer in blokjes gesneden (met 1 theelepel balsamicoazijn en 1 theelepel gehakte bieslook)
  • rucola (met 1 theelepel ciderazijn en 1 eetlepel notenolie) 50 gr
  • een snuifje cayennepeper
  • stokbrood 2 sneetjes
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Fijnproeversbord met Coeur de Lion

10 minuten

Salade van kip met camembert Coeur de Lion en broccolipuree

Salade van kip met camembert Coeur de Lion en broccolipuree Ingrediënten
  • kipfilet 250 g
  • camembert Coeur de Lion 1
  • broccolipuree 450 gr
  • boerenbrood 4 sneetjes
  • krop eikenbladsla 1
  • sjalotten 2
  • gehakte platte peterselie 2 eetlepels
  • olijfolie
  • balsamicoazijn 2 eetlepels
  • gemalen peper
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Salade van kip met camembert Coeur de Lion en broccolipuree

10 minuten