Bezig met laden
2 recepten gevonden
Wraps op oriëntaalse wijze met sneetjes Chavroux
Charlin een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten- Chavroux Sneetjes 2
- wrap 1
- auberginekaviaar of houmous 1 goede eetlepel
- van Romeinse sla 2 grote bladeren
- enkele halfgedroogde tomaten in olie
Wraps op oriëntaalse wijze met sneetjes Chavroux
10 minutenRaclette de Chavroux en appelsalade met bosbessen en pecannoten
Charlin een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten- Chavroux sneetjes 750 g
- Aardappelen en/ of zoete aardappelen 1 kg
- Vleeswaren naar keuze: coppa, Bayonne-ham, rosette de Lyon, bresaola, enz. 400 g
- Verse tijm
- Pepper
- Kleine appels (biologisch, indien mogelijk) 4
- Bosbessen 100 g
- Trossen waterkers 2
- Pecannoten 50 g
- Citroen (indien mogelijk biologisch) 1
- Authentieke mosterd 1 el
- Vloeibare honing 2 eetlepels
- Olijfolie 6 eetlepels
- Peper en zout
2. Salade: Hak de pecannoten grof en rooster ze in een pan. Haal de stengels uit de waterkers (je kunt ze aan een soep toevoegen), was ze en wring ze uit.
3. Voeg 4 eetlepels citroensap toe aan de slakom. Voeg honing, peper en zout toe; meng het geheel tot de honing goed is opgelost. Meng de mosterd en de olijfolie erdoor.
4. Snijd de appels in zeer dunne plakjes met behulp van een mandoline. Voeg vinaigrette toe en voeg dan de waterkers, bosbessen en walnoten toe. Rasp er een beetje citroenschil over en serveer bij de raclettekaas die met de vleeswaren en de aardappelen wordt aangeboden.
5. Voeg een beetje tijm en/of peper toe aan de gesmolten Chavroux voor nog meer smaak.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)