Bezig met laden
5 recepten gevonden
Gevulde champignons met Maroilles Fauquet en kruiden
Charlin een aperitief Ingrediënten- Maroilles Fauquet
- champignon(s) de Paris 12 unité(s)
- gousse(s) d'ail 1 unité(s)
- ciboulette 1 botte(s)
- jus de citron 1 cuillère(s) à soupe
- huile d'olive 1 cuillère(s) à soupe
- poivre 1 pincée(s)
Gevulde champignons met Maroilles Fauquet en kruiden
30 minutenStoofpotjes met Maroilles Fauquet
Charlin Budgetvriendelijk Ingrediënten- varkensvlees 400 g
- aardappelen 4
- witloven 4
- sjalot 1
- bier 25 cl
- verse room 1 eetlepels
- boter 40 gr
- bruine suiker 2 eetlepels
- sojasaus 2 eetlepels
- Maroilles Fauquet ® 6 sneetjes
2. Doe ze in een kom en prak ze met een vork. Voeg de room, peper, zout en nootmuskaat toe. Meng en zet aan de kant.
3. Snij het varkensvlees in blokjes, wentel het de bloem en bak enkele minuten in een sauteerpan in 20 g boter. Kruid met peper en zout. Zet aan de kant.
4. Voeg 20g boter toe aan de sauteerpan met de vleesjus en stoof de gesnipperde sjalot en fijngehakte witlofstronken (zonder barten). Voeg de bruine suiker, de sojasaus, het laurierblad en de Maroilles Fauquet toe en kruid. Laat slinken. Voeg het bier toe en laat opnieuw inkoken. Zet aan de kant.
5. Verwarm de oven voor op 180? (th. 6).
6. Schep de puree in de stoofpotjes, dan het vlees en tot slot het witlof en zet ze 15 minuten in de oven.
7. Dien onmiddellijk op.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Stoofpotjes met Maroilles Fauquet
30 minutenSoufflé met Maroilles Fauquet
Charlin een hoofdgerecht Ingrediënten- bloem 50 gr
- boter 70 gr
- Maroilles Fauquet® 150 gr
- eieren 3
- melk 25 cl
- zout
- peper
- muskaatnoot 1 snufje
Soufflé met Maroilles Fauquet
10 minutenKoude vleessalade met maroilles
Charlin een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten- Maroilles Fauquet 200 g
- rôti de boeuf 200 gramme(s)
- salade(s) feuille de chêne 1 unité(s)
- poivron(s) jaune(s) 1 unité(s)
- poivron(s) rouge(s) 1 unité(s)
- echalote(s) 3 unité(s)
- vinaigre de vin 2 cuillère(s) à soupe
- huile de tournesol 4 cuillère(s) à soupe
- persil plat 2 cuillère(s) à soupe
- sel fin 1 pincée(s)
- poivre 1 pincée(s)
Koude vleessalade met maroilles
10 minutenGestoofd witlof in maroillesroom
Charlin een bijgerecht Ingrediënten- Maroilles Fauquet 150 g
- endive(s) 4 unité(s)
- vin blanc sec 12 centilitre(s)
- crème entière liquide 8 centilitre(s)
- baies de genièvre 5 unité(s)
- sel fin 1 pincée(s)
- poivre du moulin 1 pincée(s)