Bezig met laden
2 recepten gevonden
Croques met pastrami, rode uien en Passendale
Charlin een picknick Budgetvriendelijk Ingrediënten- Passendale Caractère 4 tranches
- boerenbrood 8 sneden
- pastrami 8 sneden
- rode uien 2
- chilipoeder
- olijfolie 1 eetlepel
- boter
- peper en zout
2. Smeer intussen de boterhammen lichtjes in met boter en draai er 4 om. Leg op elk van die 4 boterhammen eerst 2 plakjes pastrami en dan 1 snede Passendale.
3. Verdeel er de uien over, sluit de croques en bak ze aan beide kanten goudbruin in een pan of grilltoestel op middelhoog vuur.
4. Serveer warm met een salade van avocado en tomaten.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Croques met pastrami, rode uien en Passendale
10 minutenOrloffgebraad met Passendale
Charlin een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten- varkensgebraad 1 kg
- Passendale 6 sneden
- gekookte ham (100g) 3 sneden
- tomaten 2
- Provençaalse kruiden
- basilicumblaadjes 1 handvol
- olijfolie
- peper en zout
2. Snij de tomaten in schijfjes, de sneden Passendale in twee en de sneden ham in vier.
3. Snij het gebraad in plakken van 1 cm dik zonder volledig door te snijden zodat de plakken nog aan elkaar vastzitten. Kruid lichtjes met peper en zout en steek in elke opening ½ snede Passendale, ¼ snede ham en 1 schijfje tomaat.
4. Bestrooi met Provençaalse kruiden en steek 2 brochettestokjes doorheen alles zodat het gebraad één geheel blijft. Leg het in een ovenschaal, bedruip met een beetje olijfolie en zet 40 min in de oven. Bedek het dan met aluminiumfolie en laat het nog 20 min bakken.
5. Laat het gebraad 5 min afgedekt rusten en versnij het dan in plakken. Dien warm op met een beetje braadvocht en gehakt basilicum. Serveer met een groene groente en pasta.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)