Bezig met laden
0 recept gevonden
Er zijn geen resultaten gevonden voor uw zoekopdracht. Hieronder staan onze beste recepten
Hapje met Le Rustique Raclette, salami, ui en augurk door @Kokerellen
Thierry Vandermeulen
een aperitief
Gemiddeld budget
Ingrediënten
- Klein stokbrood 1
- Le Rustique Raclette kaas 120 g
- Dunne plakjes salami 12
- Zilveruitjes 12
- Kleine augurkjes 12
- Prikkertjes om vast te zetten
2. Snijd het stokbrood in 12 plakjes.
3. Beleg elk plakje met een plak Le Rustique Raclette.
4. Bak 3–4 minuten in de airfryer op 180°C tot de Le Rustique Raclette gesmolten is.
5. Haal uit de airfryer en werk af met een plakje salami, een zilveruitje en een schijfje augurk.
6. Zet vast met een feestelijk prikkertje en serveer meteen.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Hapje met Le Rustique Raclette, salami, ui en augurk door @Kokerellen
20 minutenAardappelkoekje met raclettekaas door @julienlapraille
Jessica De Loor
een bijgerecht
Budgetvriendelijk
Ingrediënten
- plakjes Le Rustique raclettekaas 3
- aardappelen 300g
- kleine rode of witte ui 1
- heel ei 1
- eidooier 1
- vloeibare room Enkele cl
- takjes verse kruiden (peterselie, bieslook of naar smaak) 2
- Zout, peper
2. Voeg de vloeibare room, het hele ei, de eidooier en de in kleine stukjes gesneden raclettekaas toe.
3. Zout en peper naar smaak, voeg de fijngehakte verse kruiden toe en meng goed.
4. Bak het geheel direct op je Tefal-racletteapparaat als een klein koekje.
5. Wanneer het koekje goudbruin is, leg je er een plakje Le Rustique raclettekaas bovenop om te laten smelten.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Aardappelkoekje met raclettekaas door @julienlapraille
20 minutenRaclette Party Le Rustique door @Kokerellen
Thierry Vandermeulen
een hoofdgerecht
Gemiddeld budget
Ingrediënten
- Le Rustique Raclette (±120–150 g pp)
- Diverse groenten: krieltjes, paprika, champignons, witloof, enz.
- Charcuterie: salami, gekookte hesp, gedroogde ham
- Zilveruitjes, olijven en augurken
- Lookboter en verse kruiden naar smaak
- Optioneel: brood, pasta
2. Zet alles in kleine schaaltjes op tafel zodat iedereen zelf kan kiezen.
3. Verwarm het raclettetoestel en laat iedereen zijn pannetje vullen met de Le Rustique Raclette en ingrediënten naar keuze. Het grillen van de groenten en aardappelen kan ook bovenop.
4. Smelt de kaas tot bubbelend en goudbruin, en schep het over aardappelen, brood of groenten.
5. Geniet samen, experimenteer met combinaties en vergeet de verse kruiden en kleine bijgerechten niet voor extra smaak.
6. 3 topcombinaties:
7. Klassieker: krieltjes met salami, augurk en gesmolten Le Rustique Raclette
8. Witloofrolletje: mini witloof even aanbakken en omwentelen met gedroogde ham, gecombineerd met schijfjes peer en gesmolten Le Rustique Raclette
9. Pasta gerechtje: bak champignons goudbruin, doe bij de pasta samen met de gesmolten Le Rustique Raclette
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Raclette Party Le Rustique door @Kokerellen
30 minutenKrokante spek- en raclette kaasrolletjes
Thierry Vandermeulen
een hoofdgerecht
Gemiddeld budget
Ingrediënten
- 🧀 Raclettekaas Le Rustique
- 🧀 Savoyaardse fondue Le Rustique 1 klein potje
- 🥓 Plakjes spek 12
- 🥔 Aardappel met schil 1
- 🌾 Bloem
- 🥚Eieren 3
- 🥣 Panko (Japans paneermeel) 1 zakje
- Paprikapoeder 1 🥄 eetlepel
- 🥬 Witloof 1
- 🍄 Champignons de Paris 4
- 🥛Vloeibare room
- Optioneel: azijn, zout, peper
2. Samenstellen van het staafje • Leg op een plank 4 plakjes spek horizontaal, daarna 2 plakjes verticaal erbovenop. • Leg achtereenvolgens: • enkele plakjes aardappel, • een plakje raclettekaas, • opnieuw aardappelplakjes (zouten, peperen), • nog een plakje kaas, • en tot slot een laatste laag aardappel (zouten, peperen). • Vouw het geheel dicht met de spekplakjes zodat je een stevig staafje krijgt.
3. 🍳 Paneren • Meng in een eerste kom de bloem met het paprikapoeder. • Klop in een tweede kom de eieren los, voeg zout en peper toe. • Doe in een derde kom de panko. • Haal elk staafje achtereenvolgens door de bloem, het ei en de panko.
4. 🌬️ Bakken in de Airfryer • Leg de gepaneerde staafjes in het mandje van de Airfryer. • Bak 10 minuten op de “grill”-stand tot ze goudbruin en krokant zijn.
5. 🥗 Bereiding van de salade • Snijd het witloof en de champignons fijn en doe ze in een slakom. • Breng op smaak met zout, peper, een scheutje azijn en 5 cl vloeibare room. • Verwarm de Savoyaardse fondue 2 minuten in de magnetron. • Voeg wat fijngehakte platte peterselie toe aan de salade en meng. • Lepel 1 à 2 eetlepels warme fondue over de salade.
6. 🍽️ Serveren • Haal de staafjes uit de Airfryer en snijd ze doormidden. • Serveer op het bord samen met de salade.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)