Bezig met laden
1 recept gevonden
Aperitiefbrood met raclettekaas van Le Rustique
David Calvete een aperitief Budgetvriendelijk Ingrediënten- dik, rond brood 500 500 g
- raclettekaas van Le Rustique 10 sneetjes
- rode ui 1 kleine
- verse tijm of oregano 4 of 5 takjes
- olijfolie 1 eetlepel
- peper
2. Snij elk plakje raclettekaas in twee. Pel en snipper de rode ui.
3. Steek de sneetjes raclettekaas van Le Rustique en de ui in de gleuven van het brood. Bestrooi met oregano of tijm, kruid met peper en besprenkel tot slot met olijfolie (gebruik eventueel een keukenkwastje).
4. Wikkel het brood in bakpapier en schuif voor 15 minuten in een oven van 180 °C, of tot de kaas goed is gesmolten.
5. Serveer warm en laat je gasten zachtjes trekken aan de stukjes brood met kaas.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)