I Love Cheese

Laatste recept

Passadillas

  • 25min
  • Gemiddeld budget
Ontdek
Bezig met laden
9 recepten gevonden

Knapperige filet mignon met Saint Agur

Knapperige filet mignon met Saint Agur Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Saint Agur 125 g
  • pâte feuilletée 250 gramme(s)
  • jambon cru 4 tranche(s)
  • huile d'olive
  • Ei(eren) 1 eenhe(i)d(en)
  • Un peu de farine sur le plan de travail
  • Sel
  • Poivre
  • 500
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Knapperige filet mignon met Saint Agur

30 minuten

Boterham met paddestoelen en Saint Agur

Boterham met paddestoelen en Saint Agur een hoofdgerecht Ingrediënten
  • Saint Agur 125 gram
  • grote champignons 100 gram
  • stronk witloof 1 eenhe(i)d(en)
  • tomaten 3 eenhe(i)d(en)
  • krulsla 1 eenhe(i)d(en)
  • platte peterselie 2 takje(s)
  • yoghurt 1 eenhe(i)d(en)
  • rode wijnazijn 2 eetlepel(s)
  • Peper
  • notenbrood 8 sneetjes
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Boterham met paddestoelen en Saint Agur

10 minuten

Cake met Saint Agur en gedroogde tomaten

Cake met Saint Agur en gedroogde tomaten een snack Ingrediënten
  • Pijnboompitten 50 g
  • Gedroogde tomaten in olie 20
  • Melk 10 cl
  • Zonnebloemolie 8 cl
  • Bakpoeder 1 zakje
  • Bloem 200 gr
  • Eieren 3
  • Saint Agur 200 gr
  • zout
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Cake met Saint Agur en gedroogde tomaten

10 minuten

Boterham met champignons, pancetta en Saint Agur

Boterham met champignons, pancetta en Saint Agur een aperitief Ingrediënten
  • boerenbrood 4 sneetjes
  • pancetta 4 sneetjes
  • Saint Agur® 125 gr
  • knoflookteentje 1
  • verse room 20 cl
  • boter 15 gr
  • sjalot 1
  • champignon(s) de Paris 600 gr
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Boterham met champignons, pancetta en Saint Agur

30 minuten

Salade van sperziebonen met rolletjes Saint Agur

Salade van sperziebonen met rolletjes Saint Agur Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • poivre 1 pincée(s)
  • gros sel 1 pincée(s)
  • huile d'olive 2 cuillère(s) à soupe
  • jus de citron 2 cuillère(s) à soupe
  • yaourt(s) brassé(s) 2 cuillère(s) à soupe
  • echalote(s) 2 unité(s)
  • Saint Agur 125 gramme(s)
  • haricot(s) vert(s) 500 gramme(s)
  • jambon blanc 6 tranche(s)
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Salade van sperziebonen met rolletjes Saint Agur

10 minuten

Gebakken peren met noten en Saint Agur

Gebakken peren met noten en Saint Agur Einde van de maaltijd Ingrediënten
  • poire(s) 4
  • Saint Agur 125 gramme(s)
  • cerneau(x) de noix 40 gramme(s)
  • miel 4 cuillère(s) à café
  • salade de blé 150 gramme(s)
  • echalote(s) 3 unité(s)
  • jus de citron
  • yaourt 2 cuillère(s) à soupe
  • huile d'olive
  • poivre
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gebakken peren met noten en Saint Agur

10 minuten

Lendelapjes à la plancha met saus van Saint Agur

Lendelapjes à la plancha met saus van Saint Agur Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Saint Agur 100 g
  • faux-filets 600 gramme(s)
  • huile de tournesol 4 centiliter
  • oignon(s) blanc 0
  • Crème Légère de Normandie 20 centiliter
  • fines herbes ciselées (ciboulette, cerfeuil, estragon) 4 cuillère(s) à soupe
  • jus de veau 5 centiliter
  • vinaigre de vin 0 cuillère(s) à soupe
  • sel
  • poivre
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Lendelapjes à la plancha met saus van Saint Agur

30 minuten

Tagliatelle in een romig sausje van Saint Agur en paprika

Tagliatelle in een romig sausje van Saint Agur en paprika een hoofdgerecht Ingrediënten
  • verse tagliatelle 250 gram
  • rode paprika's 2
  • olijfolie 1 eetlepel
  • melk 10 cl
  • pijnboompitten 50 gram
  • boter 20 gram
  • tijmblaadjes 1 koffielepel
  • Paprikapoeder
  • Zout, peper van de molen
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Tagliatelle in een romig sausje van Saint Agur en paprika

10 minuten

Penne met Saint Agur

Penne met Saint Agur Ingrediënten
  • peterselie 2 eetlepels
  • verse room 10 cl
  • witte wijn 1 eetlepel
  • tomaten 2
  • sjalotten 4
  • Saint Agur® 125 gr
  • penne 400 gr
  • zout
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Penne met Saint Agur

10 minuten