Bezig met laden
9 recepten gevonden
Trio van puree met Saint Albray
Charlin Budgetvriendelijk Ingrediënten- peterselie 4 eetlepels
- rauwe ham 4 sneetjes
- Saint Albray 200 gr
- broccolipuree 180 gr
- aardappelpuree 180 gr
- wortelpuree 240 gr
Trio van puree met Saint Albray
10 minutenGevulde aubergines gegratineerd met Saint Albray
Charlin Ingrediënten- Saint Albray 200 g
- aubergine(s) 4
- tomaten 4
- rode paprika 2
- ui 1
- olijfolie
- tijm 1 theelepel
- peper
Gevulde aubergines gegratineerd met Saint Albray
10 minutenAmandelgebakjes met olijven en Saint Albray
Charlin een aperitief Ingrediënten- Saint Albray 120 g
- bloem 180 gr
- amandelpoeder 60 gr
- boter 80 gr
- eieren 4
- melk 2 eetlepels
- zwarte olijven zonder pit 10
- groene olijven 10
- pijnboompitten 2 eetlepels
- peper
Amandelgebakjes met olijven en Saint Albray
10 minutenPompoentaart met St Albray
Charlin een hoofdgerecht Ingrediënten- pâtes feuilletée(s) préétalée(s) 1
- potiron 1 kilogramme(s)
- Saint Albray 150 gramme(s)
- olives noires dénoyautées 10 unité(s)
- muscade râpée 1 pincée(s)
Pompoentaart met St Albray
30 minutenErwtensalade met Saint Albray
Charlin Ingrediënten- peper 1 snufje
- zee zout 1 snufje
- yoghurt 1 eetlepel
- olijfolie 1 eetlepel
- citroen
- sherry-azijn 1 theelepel
- peterselie 3 eetlepels
- appel granny-smith 1
- rauwe ham 2 sneetjes
- erweten 800 gr
- Saint Albray 200 gr
Erwtensalade met Saint Albray
10 minutenCake met ham en St Albray
Charlin een aperitief Budgetvriendelijk Ingrediënten- sel 1
- lait 75 centilitre(s)
- jambon blanc 3 tranche(s)
- Saint Albray 120 gramme(s)
- levure chimique 12 gramme(s)
- oeuf(s) 3 unité(s)
- farine 200 gramme(s)
- beurre 80 gramme(s)
2. Meng de eieren met de zachte boter. Voeg de bloem, de melk, het zout, de blokjes St Albray en de ham toe.
3. Voeg het bakpoeder toe en klop de eiwitten stijf. Voeg tot slot geleidelijk de eiwitten toe.
4. Zet 1 uur in de oven op 175°C.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Cake met ham en St Albray
30 minutenUiensoep met Saint Albray
Charlin een hoofdgerecht Ingrediënten- uien 4
- Saint Albray 100 gram
- boter 30 gram
- kippebouillon 1 liter(s)
- eetlepel(s)tijm 1
- volkorendbrood 8 sneetje(s)
Uiensoep met Saint Albray
10 minutenQuiche lorraine met St Albray
Charlin Ingrediënten- eiren 3
- crème entière liquide 30 centilitre(s)
- lardons 200 gramme(s)
- Saint Albray 100 gramme(s)
- pâtes feuilletée(s) préétalée(s) 1 unité(s)
2. Meng de eieren en de room. Voeg de blokjes St Albray toe en meng.
3. Warm de spekblokjes op in een pan zonder ze te bakken.
4. Rol het bladerdeeg uit en verdeel er de spekblokjes over. Giet er het ei- en roommengsel over en zet 30 minuten in de oven.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Quiche lorraine met St Albray
30 minutenVarkens- medaillons met Saint Albray
Charlin Ingrediënten- Filet mignon van varken (ongeveer 520g) 1
- Cuisine Sandwich Saint Albray 8 Sneetje(s)
- Peper
- olijfolie